Βιογραφικο Σημειωμα

Το ορθοδοντικό ιατρείο μας ιδρύθηκε το 1996 και μέχρι σήμερα ασχολούμαστε αποκλειστικά με όλο το φάσμα των ορθοδοντικών περιστατικών με συνέπεια και αφοσίωση στους ασθενείς μας. Χρησιμοποιούμε όλους τους σύγχρονους μηχανισμούς και τις τεχνικές, ώστε να επιτυγχάνουμε άριστα ορθοδοντικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να είμαστε ενήμεροι, σε όλες τις εξελίξεις της επιστήμης της ορθοδοντικής, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος μας, παραμένει κάθε ασθενής, να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διαδικασία και το ορθοδοντικό αποτέλεσμα.

Ονομάζομαι Άγγελος Παράσχου.

Γεννήθηκα στην Κομοτηνή το 1968, αποφοίτησα από το 1ο Γενικό λύκειο Κομοτηνής.

Συνέχισα τις πανεπιστημιακές μου σπουδές στην Οδοντιατρική σχολή Ι.Π.Παβλόφ στην Φιλιππούπολη-Βουλγαρίας  και αποφοίτησα το 1992.
Τρία χρόνια μετά απέκτησα και την ειδικότητα της Ορθοδοντικής από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Royal Dental College of Aarhus της Δανίας, όπου και εξειδικεύθηκα σε συγκεκριμένες τεχνικές θεραπείας παίδων και ενηλίκων.

Μετά από εξετάσεις στο Κ.Ε.Σ.Υ (Κεντρική Επιτροπή Συμβουλίου Υγείας) απέκτησα την αναγνώριση της ειδικότητας και τον τίτλο του Ορθοδοντικού.

Από το 1996 εργάζομαι ως κλινικός Ορθοδοντικός, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε όποιον έχει ανάγκη στην πόλη της Κομοτηνής.

Είμαι παντρεμένος από το 1992 με την παιδοδοντίατρο Τάνια Χαδζίεβα-Παράσχου και έχουμε μια κόρη την Ελισάβετ, η οποία ακολουθεί επίσης την οδοντιατρική επιστήμη.

[...]